
Türkiye’nin en büyük astronomi platformu Kozmik Anafor ile, Erciyes Üniversitesi UZAYBİMER’in katkılarıyla gerçekleştirilen; yine ülkemizin en büyük iki bilim platformu olan Bilimfili ve Evrim Ağacı ile, bilimin eğlenceli yönünü öne çıkaran BNGL‘nin destek verdiği, Meade Teleskopları Türkiye Distribütörü Astromed‘in etkinlik organizasyonu, Celestron Teleskopları Türkiye Distribütörü Eyüboğlu‘nin sosyal sorumluluk projesine katkı sağladığı Olimpos Gökyüzü ve Bilim Festivali 2017’ye kayıtlar sürüyor.
Yayınlanan zengin içerikli ve geniş bilimsel / eğlenceli aktiviteler içeren etkinlik takvimi buradan incelenebilir: http://ogbf.kozmikanafor.com/hakkinda/etkinlik-takvimi
18 – 19 – 20 Ağustos‘ta Antalya Olimpos’ta muhteşem bir doğal çevre içinde gerçekleştirilecek olan Olimpos Gökyüzü ve Bilim Festivali 2017, bugüne kadar ülkemizde gerçekleştirilmiş olan en büyük büyük çaplı sivil bilim organizasyonu.
Şimdiye kadar Türkiye’de eşine rastlanmayan ama gelişmiş ülkelerde görmeye alışkın olduğumuz “festival havasında” bir bilim şenliği yaratma düşüncesi ile yola çıkılan organizasyonda zengin bir içerik; eğlenceli, keyifli ve bir tatil havasında katılımcılara sunulacak.
Bunları da okumalısınız, okumak güzeldir:
Olimpos Gökyüzü ve Bilim Festivali 2022 Kayıtları Açıldı!
7 yıldır Kozmik Anafor Astronomi Pl...
"Gökyüzü Gözlem Şenlikleri"ne Katılacakların Bilmesi Gerekenler
Havalar ısınıyor; gökyüzü gözlem şe...
Samsun Tülay Başaran A. Lisesi Panelimizden Kareler
21 Mart 2018 ekinoksunda (gündönümü...
İzmir Bahçeşehir Okulları Etkinliğimiz
15 Mart 2017 tarihinde, İzmir Bahçe...